Moikka!

Nyt ei ole ehtinyt mitään kirjoittelemaan ja hyvin vähän on malttanut mitään käsitöitä tekemään. Muutto on kuitenkin nyt onneksi ohi, vanha asunto on siivottu ja luovutettu uusille asukkaille ja meidän perhe koettaa täällä tavara sekamelskassa selviytyä. Hieman olen muuttotouhujen ohella koettanut myös neuloa ja tässä huhtikuun aikaansaannokset:

Lapaset siskon pojalle, koko noin 120 cm. Lankana 7 veljestä sininen ja vihreä, kulutus 55 grammaa. Näissä peukalot tuli jotenkin erilaiset, mutten hämärässä valossa osannut niitä korjata ja käyttäjälleen kelpasivat, ei tarvinnut korjata kuulemma. 



 

Neuloin tossut muksujen opettajille, kun heitä jotenkin halusin kiittää kuluneesta lukuvuodesta. Lankoina on molemmissa 7 veljestä ja Rose Mohair. Pienemmät on noin kokoa 35 ja isommat kokoa 43. Pienempien langankulutus 88 grammaa ja isompien108 grammaa.


 

Ehdin neulomaan myös villasukat itselleni, koko 39. Lankana siskon lapaslanka eli 7 veljestä ja sitä kului 98 grammaa.



 

Ja eilen sain vihdoin ja viimein viimeisteltyä pitkään puikoilla olleet unisukat itselleni. Näissä olen ensimmäistä kertaa neulonut palmikkoa (ihan valmiiksi asti). Jostain syystä olen hirveästi vierastanut palmikoita, vaikkei niitä nyt ollut kovin vaikea tehdä. Sukissa lankoina Novita Tennesee, kulutus 113 grammaa.

Ja huhtikuussa lankaa kului 537 grammaa. Tähän on tyytyminen nyt on, muutto kuitenkin aika paljon aikaani.

Hauskaa Vappua kaikille

 

Anne-Mari