Tässäpäs kuvaa Juhannuksena aloitetuista neuleista. Kovin paljoa en ehtinyt mitään neuloa, useamman työn kuitenkin alulle sain. Ensimmäisenä KYJY-työnä aloin neulomaan kesäpuseroa itselleni, tähän käytän kuvissakin näkyvää vihreää Catania-puuvillalankaa, joka on itselleni uusi lankatuttavuus. Neulon puseroa ensimmäistä kertaa ylhäältä alaspäin, joten saas nähdä miten käy...ja kenelle pusero lopulta päätyy. Mä olen aina inhonnut vihreää väriä, nyt viime aikoina se on alkanut näyttämään kivalta ja siksipä toivon tästä itselleni kesäksi puseron saavani.

Sitten pääsi puikoille 25.6  siskon toivomat villasukat. Niissä lankana musta Nalle ja mä en yhtään tykkää neuloa mustaa lankaa...mutta mitäpä sitä ei tekisi siskon hyväksi.

Samana päivänä myös aloitin neulomaan perinteisiä villasukkia itselleni. Ja tänään 26.6 pääsi puikoille tytön toivoma pipo ja kaulahuivi itselleni. Kahdessa viimeisessä lankana on Rose mohair ja se on lanka, josta en ikinä neulo mitään...ja jota jostain syystä on lankavarastooni ihan kohtuullisesti kertynyt. Nyt KYJYN aikana koetan niitä sieltä tuhota. Muutenkin koetan neuleita omasta varastostani neuloa, hankintoja aion tehdä hyvin harkiten...vaikkapa sitten loput KYJYT menisi pelkäksi sukan kutomiseksi.

 

Anne-Mari