Hei!

Meikäläinen se vaan ostelee lankoja, vaikkei mitään koskaan valmiiksi saa. Lankavarasto kuitenkin näyttää kutistuneen, kun on nyt niin monta työtä aloitettuna ja suurimpaan osaan olen jo langat valmiiksi koriin ottanut varalle. Tänään ostin jo pitkään katselemaani Novitan tico ticoa, suorastaan herkullisen väristä

 

 

Ja tässä jo alkukuusta ostamani puuvillalanka, tämä on osastoa uusi vihreä-ihastus ja luonnollisesti edullinen hinta.

 

Ja tässä viimeisin aloittamani KYJY-työ, eli villapusero itselleni. Lankana tässä on se varastostani löytynyt ja purkutuomion saanut puserolanka. Raitaan käytän uutta 7 veikkaa.


 

Ja kyllä, ihan pian ajattelin tehdä valmiiksi asti yhden KYJY-työn, viimeistään viikonloppuna. Sitä ennen on vielä tiivis, aamu-ilta-aamu työputki, jolloin kyllä ei juuri ehdi käsitöitä tekemään.

Uusin Novita-lehti ilmestyi myös viime viikolla. Mä olin sitä odottanut kovasti ja jotenkin petyin siihen, ehkä 2-3 ohjetta oli minun mieleen ja nekin on sellaisia ehkä joskus. Tosin ei olisi ensimmäinen kerta, jos näistäkin malleista jokin alkaisi joskus myöhemmin myös omaa silmää miellyttämään. Joskus näin käy, kun vaikkapa jossain blogissa näkee työn erivärisenä tai jostain muusta langasta neulottuna.

Sateista Naistenviikon tiistai-iltaa ja oikein hyvää nimipäivää kaikille viikon sankareille.

Anne-Mari