JEE, meikäläinen saa jotain ihan valmiiksi asti..huraa, huraa! Tänään sain pääteltyä 12.7 aloittamani KYJY-työn nro 16 (?) eli raidalliset perussukat itselleni. Lankana näissä on vihreä+keltainen seiskaveikka, harmaa on ikivanha jämäkerä. Ja lankaa kului 116 grammaa.

 

Aloittelin myös seuraavaa pika-kyjytyötä. Tätä ei ole suunniteltu, mutta tarkoitus/kohde löytyi. Eli äitille säärystimet. Lankana näissä on jämäkerät Nalle aloeveraa, katsotaan nyt pitkällekkö noilla päästään vai pitäneekö alkaa suunnittelemaan jotain lisäjuttua, vaikkapa raidoitusta. Äitini usein valittaa kylmiä jalkoja, joten ajattelin neuloa elokuun synttäreille lahjaksi tälläiset lämmittimet.

 

Ja sitten viimeiseksi, muttei suinkaan vähäisimmäksi meidän perheen uudet jäsenet. Nyt vielä nimeltään; Kake, Lola ja Siiri, tyttö tosin on sitä mieltä, että nimet muuttuu, kunhan tutustutaan uusiin tovereihin.



Alunperin olin menossa hakemaan kahta pentua. Mutta joku oli perunut oman varauksensa ja kun perhe niin kauniisti kysyi, en hennonnut kieltäytyä yhdestä lisäpennusta, meneehän kolme siinä missä kaksi, eikö? Miehelle kerroin uutisen, kun illalla kotiutui töistä. Oli sitä mieltä, että jos en olisi sanonut, hän ei olisi huomannut, ennenkuin kaikki kolme sattuvat yhtäaikaa silmien eteen :)

 

Anne-Mari