KYJYilyä on takana vasta 11 päivää, mutta jonkinlainen väsymys on tempaukseen. Eilen sain tehtyä yhden uuden aloituksen, pitsisukat äidilleni. Mutta jaksoin seurata mallikuviota vain muutaman kerran ja sitten pakkasin sukanalun koriin. Nyt yritän miettiä järkevää säilytysratkaisua kaikille näille tehdyille aloituksilla, jotta säilyisi valmiiksi etsityt langat, ohjeet ja aloitettu työ tallessa - toiset työt kun joutuu väkisinkin odottelemaan työn jatkumista melkoisen tovin.

Mietin myös, pitäisikö vääntää kaikki työt alkuun ja sitten päästä yhdestä jännityksestä ja voisi vain keskittyä töiden valmiiksi tekemiseen? Tuossa tietysti tarvitsee huiman määrän puikkoja? Ja säilytystilaa niille keskeneriäisille töille...hmm.

Suunnitelmalistakin on mennyt jo uusiin puihin. Osa mietityistä töistä nyt vaan ei löydä varastosta sopivaa lankaa ja ihan kevyesti en uutta lankaa osta...pikkuisen olen varautunut varastoani Tallinnan tuliaisilla täydentämään, mutta koetan sielläkin pitää ostokseni kohtuullisina. Mietinnän alla on myös sopivan helppo ja keveä matkatyö, jotain sitä ehtisi pitkän automatkan aikana hieman tekemään...ehkäpä aloitan erään virkkausprojektin?

Tässä kuitenkin eilen aloitetusta pitsisukasta

 

Aurinkoista keskiviikkoa!

Anne-Mari