Kyjyilyt etenee. Joskin ei missään järjestyksessä vaan ihan fiiliksen mukaan. Nyt viimeisemmäksi keskeneräisten korista tarttui käteen viimeisenä aloitettu kyjy-työ eli aloitusnro 24, pitsibolero. Ohje tähän löytyy Novitan talvi 2009 lehdestä (malli 73) ja lankana on Novitan PAOLA, sitä kului tähän 264 grammaa. Ohjeessa oli langankulutukseksi sanottu 350 grammaa, joten mistä johtunee moinen ero. Bolero oli alkuun päästyään helppo ja nopea neuloa ja lopputuloksesta tykkään kovasti. Kuvat on edelleen ihan surkeita, mutta kuvaajani neiti 8-v ei ole hirmuisen kiinnostunut tehtävästään...eikä tämä mallikaan ole mikään kuvauksellinen.



 

 

Ja alkuviikosta yövuorossa tein pojalle pyynnöstä pienet siililapaset, koko noin 4 vuotiaalle sopiva. Lankana näissä on tytön lapasten jämät eli Novitan 7 veljestä ja Tango Fani. Langan kulutus yhteensä 51 grammaa. Poika tykkäsi kovasti :)

Tänään tein lankainventaarion. Siirsin langat vaatekaapista uusiin laatikoihin ja yllättävän paljon sitä lankaa sieltä kaapin kätköistä löytyi. Huomanna ajattelin punnita laatikot, tosin osa langoistahan minulla on kiinni kyjykorissa, joten ihan rehellistä määrää en saa punnittua.

Anne-Mari