Näin on taas yksi vuosi jäämässä taakse, uuden vuoden jo kurkistellessa nurkan takana. Vuosi on ollut monella tapaa raskas ja vaikea, toiveikkain mielin odotan jo tulevaa vuotta. Käsityövuosi on ollut ihan hyvä, omasta mielestäni sain tehtyä vuoden aikana kivasti erilaisia töitä (toki neuleaikaa ei voi koskaan olla riittävästi) ja opin pari uutta juttuakin. Toki vuoteen mahtuu niitä epäonnisia töitä, mutta niitä parannellaan ensi vuonna. Tässä vielä tällä viikolla valmistuneet työt, ensimmäisenä pipo kummipojalle Viking Vilmasta, kulutus 65 grammaa.

Alkuviikon yövuoroissa aloitin neulomaan perinteiset sukat itselleni, ne viimeistelin torstain automatkalla. Lankana 7 veljestä ruskea + lila, kulutus 101 grammaa.

Ja tämänpäiväiset tekeleet eli virkatut heijastimet. Nämä menee ystävilleni erään käsityöhaasteen myötä ensi viikon postissa. En tiedä mikä on näiden heijastavuus tosiasiassa. Näissä lankana jämäkääröt 7 veikkaa ja tietenkin heijastinlankaa. Kulutus kaikkineen huimat 15 grammaa.

Ja viimeisimpänä vielä kuvattuna minun käsityöaiheiset joululahjat, näistä on kiva päästä jotain tekemään ensi vuonna.

Pikaisesti laskeskelin koko vuoden langankulutukseksi 8991 grammaa ja salakavalasti kotiini kantautui lisää lankaa 6247 grammaa. Eli 2744 grammaa nyt voisi sanoa lankavarastoni pienentyneen tänä vuonna. Ensi vuonna parempi yritys ja tiukempi kuri lanka-aarteiden edessä.

Oikein hyvää ja tunnelmallista vuoden vaihdetta ja kaikkea hyvää alkavalle vuodelle 2012!

Anne-Mari