ja edessä on alkamassa toinen blogivuosi. Kiitos kaikille kävijöille ja etenkin kommentin jättäneille, te teette tästä blogin pidosta hieman mukavempaa vaikkakin edelleen tarkoituksenani on vain motivoida itseäni kutistamaan tuota huimaa lankavarastoa. Ja onhan tässä samalla hyvä pitää asiat itsellä muistissa, helppo sitten myöhemmin lukea ja muistella menneitä aikoja.

Tämän vuoden käsityötavoitteita olen hieman miettinyt. Ensimmäinen tavoitteeni on edelleen lankavaraston pienennys. Ja sitten töitä, mitä haluaisin vuoden aikana tehdä;

- tossuja

-villasukkia (haluaisin opetella neulomaan kaksi sukkaa kerralla)

-pipoja itselleni ja pikkuneidille

-itselleni kesäpuseron

-villaisia pepun lämmittimiä pulkkaan/potkuriin

-pöytäliinan

-oviverhon

-huivin itselleni

Näillä suunnitelmilla vuosi 2012 korkataan. Aloituksena voin esitellä perinteisesti villasukat. Ne tein yövuorossa itselleni ja valmistuivat jo 4.1. Lankana näissä on Novitan sukkis ja 7 veljestä, langankulutus 92 grammaa.

Ja vaikka vuosi on vasta aluillaan, on minut vallannut jonkinlainen uupumus. Neuleet tökkii ja syykin on selvä. Päätin korjata tuon kyjyssä epäonnistuneen Paavon villapuseron ja se ei vaan ota onnistuakseen. En mä tiedä olenko mä niin huono lukemaan ohjetta vai missä vika. Sinnikkäästi nyt kuitenkin koetan päätyötä muokata sen valmiiksi, tosin pari muuta viriketyötä olen ottanut tuohon rinnalle neulottavaksi.

Ihanaa kun on tullut kunnon talvi!

Anne-Mari