Kaunis kiitos kommenteista, niitä on ilo lukea.

Kyjy starttaa viikon päästä ja tavoitteeni mukaan sain haluami keskeneräiset työt alta pois. Ensin valmistui kesäkassi. Tämän aloitin varmaan jo huhtikuussa ja piti olla nopea tekele. Kun olin virkannut jonkin verran ja mies näki tekeleen, tokaisi että tikkautauluakos teet? Ja siihen se sitten tyssäsi. Mietin jatkanko vai puranko, mietin miksi taas aloin raidoittamaan, kun tykkään kuitenkin kassissa enemmän yksivärisestä. Idean innoittajana on kuitenkin tämän ohjeen kassi. Ja kun en osaa niitä ohjeita lukea, niin vaikutteita kassiin on otettu myös täältä. Päätin pohdinnan jälkeen kuitenkin jatkaa sinnikkäästi loppuun asti ja kyllähän mä tästä mössykästä tykkään. Mietin jo vuoren laittamista, mutta parin koekäytön jälkeen totesin, että kesäkassina toimii ilmankin. Hihna antaa periksi hieman, muttei häiritsevästi. Mietin, että pitäisi opetella klipsuja hyödyntämään, niillä saisi mukavasi tukea. Kun vain oppisi. Laukussa lankana Novitan Tennessee
ja sitä kului 210 g.




Kassihan on siis ihan perus pyöreä, kaksi ympyrää ja pohjaksi sekä hihnaksi virkkasin pylväitä.

Ja eilen pihamaalla näkyi tälläinen otus;



Tämä lähtee siskon pojalle, joka on kova kilpparien ystävä. Eihän tämä mikään kaunis yksilö ole, mutta toivottavasti sieltä löytyy hyvä uusi koti kaverille. Idean innoittaja siis siskon poika, mallia katsottu täältä. Ja kun en vieläkään ole ohjeita oppinut lukemaan, on mallia hyvin paljon sovellettu. Lankana Novitan Tennessee ja kulutus 50 g.

Viikko aikaa Kyjyyn ja nyt ajattelin keskittyä tulevien töiden suunnitteluun ja tarvikkeiden etsimiseen. Ajattelin ohjeet ja puikot laittaa muovitaskuun ja ne taskut yhteen isoon kassiin. Ja langat mukaan sinne isompaan kassiin. Kovasti kyjyä jo odotan.

Anne-Mari