Tarkoituksenani on saada valmiiksi muutamat keskeneräiset työt ennen kyjyilyn alkua. Pari päivää sitten ryhdistaydyin ja tein valmiiksi villasukat esikoistytölle, koko n. 36. Lankana näissä on omista sukista ylijääneet musta ticotico ja kirjava fabel. Jotenkin tykkään tästä yksivärisen ja kirjavan yhdistelmästä enemmän kuin fabelista yksistään. Mutta kyllä minusta ei taida olla tikuttelemaan sukkia pienillä puikoilla, käsiala on hirmuisen huono. Lankaa kului sukkiin 56 grammaa.



Kyjysuunnitelmia olen koettanut miettiä ja tässäpäs alustavaa muistilistaa itselle:

-tiskirättejä
-patalappuja
-satulansuojus
-villasukat Nikolle
-tossut itselle
-tossut äidille
-tunika isoveljestä
-tunika puro-langasta
-huivi Elinalle
-huivi itselleni
-pipo itselleni
-tyynyt Elinalle
-lapaset/lapasia
-neuletakki itselle

Näillä ajatuksilla lähdetään. Mukana on pari isompaa, mutta melko simppeliä mallia ja sitten enemmän noita pieniä tekeleitä. Suunnitelmat tarkentuu projektin lähestyessä ja edetessä.

Monet esittelevät blogeissaan kauniita kuvia pihoistaan ja minäkin ajattelin muutaman kuvan "meiltä" näyttää. Ensimmäinen kuva näyttää mistä keväällä startattiin ja toinen kuva on eiliseltä. Selittänee myös sitä, ettei aikaa käsitöille tahdo löytyä. Mies viettää kaiken vapaa-ajan rakennuksella ja meikäläisen vastuulla on lapset, kotihommat ja toisinaan pihan siivous/raivaus.









Ja kuten kuvasta näkyy, raivattavaahan riittää.

Anne-Mari