Näin nopeasti se tammikuu mennä hurahti. Viime viikko oli vähän vaikea, flunssaa pukkasi ja puolikuntoisena piti kuitenkin kaikki saman hommat jaksaa tehdä. Tai neulomisestahan mä jouduin kipeimpinä iltoina luopumaan ja menin nukkumaan yhtä aikaa muksujen kanssa. Jotain valmista kuitenkin myö tuli, perjantaina sain pääteltyä sukat siskolle 7 veljestä langasta (lankaa meni 110 g) ja tänään valmistui sukat äidille, lankaa meni 90 g. Pitästä aikaa neuloin nallelangasta ja aika ohuelta vaikutti nalle pitkästä aikaan. Näissä äidin sukissa varsi on neulottu "spiraalineuleena" tai mikäpä lie oikealta nimeltään tuo kuvio. Tänään vielä ennätin tekaisemaan yhden tiskirätin, tein se kaksinkertaisesta valkeasta puuvillalangasta, lankaa meni huimat 33 g.

Pikaisella laskemisella saan tammikuun langankulutukseksi 1248 g. Ihan tyytyväinen olen tuohon määrään, mitään suurempaa kun ei ole valmistunut. Ja pidin pintani, yhtään uutta lankaa ei ole kotiimme kantautunut. Koetan vielä helmikuun jatkaa entisten varastojen vähentämistä, saas nähdä pitääkö langanostolakko vielä toisen kuukauden?

 

Ja niin, villapaidan alun mä päätin purkaa ja aloittaa tuon uuden mallin. Huomenna onkin tarkoitus käydä pitkästä aikaa villapaitaa neulomaan.

 

Anne-Mari