Sekä myös hieman harmaata. Tällä viikolla päätin selättää tämän kummallisen neulebläähin ja päättelin kolme rästiin eli neulekoriin hautumaan jäänyttä tytötä. Jotenkin on ollut fiilis, että jotain pitää saada valmiiksi ennen kuin voi aloittaa uutta, mielenkiintoista työtä. Ja valmiiksi siis tulivat harmaasta Viking Vilmasta ( kulutus 69 g) uusi pipo kummipojalle, edellisen on äiti ominut itselleen.


Ja valmiiksi tuli myös peruslapaset koossa 130 cm. Lankana näissä on Novitan 7 veljestä sekä hieman heijastinlankaa, langanmenekki 56 grammaa.


Ja samaisessa kuvassa näkyykin viimeinen valmistunut työ, eli kaulahuivi itselleni. Tämä on pari jo aiemmin valmistuneelle pipolle, joka on jo käytössä aika lämpimäksi ehditty testaamaan. Ajatuksena oli tehdä sellainen kaulahuivi, jonka voi tuiskussa töihin tarpoessa helposti kieputtaa kaulan ympärille ja naamaa suojaamaan ja sellainen tästä tulikin. Mittaa huivilla on n. 18*145 cm. Lankana Rose mohair ja sitä kului 107 grammaa.

Uusin Novitan lehti oli minulle mieluinen ja siellä olikin muutamia toteuttamiskelpoisia ohjeita, niitä ajattelin tässä kevään kuluessa koettaa saada aikaiseksi. Tyytyväinen olen nyt siihen,että pientä vajumista lankavarastossa on tapahtunut ja mikä tärkeintä, en ole sortunut ostamaan uutta lankaa.

Anne-Mari