Meikäläinen se vaan hallitsee tämän suunnitelmallisuuden ja hyvän aikataulutuksen. Eikös ole sopiva aika valmistua virkatulle kesäkassi näin ensimmäisten syysiltojen kunniaksi? No ei, eipähän tämä mikään kesäkassi ole, vaan virkattu kassi. Tämä on kyjy-aloitus nro 7 (aloitettu 29.6) ja valmistui jo eilen eli 9.9. Meni väkertäminen niin viime tippaan, että piti jo julkaisu jättää myöhemmäksi, muuten olisin töistä myöhästynyt. Lankana on Novitan Tennesee, kulutus 193 grammaa. Tein tähän vuoren ja ompelin pikkutaskut puhelimelle, kynälle ja avaimille. Muuten olen kassiin ihan tyytyväinen, mutta hieman "lörppö" se on. Ja hihnasta onnistuin tekemään hieman liian pitkän, vaikka mittaa otin lempilaukustani. Tulee käyttöön kuitenkin jo noin. Mutta ajattelin kokeilla löytäisinkö jostain jonkin soljen, jolla saisin hihnaa säädettyä tai sitten otan ja puran pari kerrosta...mutta se solki voisi olla hyvä, jos vaan löydän sopivan.



 

Kaikki aika tuntuu menevän töissä ja kotihommissa. Tänään ennätin kuitenkin sienimetsään ja hieman vielä sieniä löytyi. Onnekseni tyttöni on mummon ja naapurin rouvan kanssa jaksanut sienestää jo aiemmin, joten jotain on talven varalle säilöttynä. Mutta oli se vaan niin ihanaa siellä sienimetsässä kulkea, voi onnea!

Meidän kissanpennuilla on myös ollut onnea, ovat alkaneet ulkoilemaan. Pitkään mietin, että vapaana vai remmissä ja päädyin vapauteen. Tässä muutama maistiainen pentujen ensikosketuksesta ulkoilmaan;



 

 

Anne-Mari